Anglès Català Castellà
Una petita mostra d'algunes peces desenvolupades en Mecanizados Cace.
Els nostres operaris duen a terme la seva feina amb professionalitat per aconseguir els millors resultats.
Llegeix més sobre nosaltres, per veure els serveis que podem oferir ... Serveis
Contacta amb nosaltres per a rebre un tracte personalitzat ... Contactar

- Serveis -

  • Mecanitzat de peces
  • Oficina Tècnica
  • Qualitat

En Mecanizados CACE, S.L. treballem per als principals sectors, farmacèutic, alimentari indústria química, laboratoris, packaging i maquinària per a la indústria en general.                                      Fabriquem segons demanda del client, prototips,peces unitàries, sèries curtes i llargues, i conjunts muntats.

Treballem amb diferents tipus de matèria primera, sempre certificada i comprada a proveïdors homologats, acers, acers inoxidables, aluminis, plàstics tècnics, coures, llautons etc.

A més, per poder oferir un servei complet, subcontractem tractaments tèrmics i superficials, sempre a proveïdors homologats.

Peça de Mecanizados Cace

Peça de Mecanizados Cace

A la nostra oficina tècnica comptem amb els sistemes més avançats en CAD-CAM-CAE, diferents programaris i traductors de plànols.

Per a tots els processos de fabricació, el nostre equip de professionals estudia i presenta la millor proposta, elabora plans, programes, fulls de ruta i processos, determina eines i útils per a la fabricació, i estableixen plans de control intermedis i finals.

Diseny de Mecanizados Cace

Des de l'any 2003, Mecanitzats CACE, S.L. compta amb un Sistema de Gestió de la Qualitat certificat d'acord amb la norma ISO 9001.

Estem en continu desenvolupament, invertim en formació i en eines i maquinària d'última generació, un dels nostres principals objectius és la millora contínua de les nostres capacitats i resultats.

El nostre departament de Qualitat disposa d'un gran llistat d'Instruments de Mesura, tots els equips estan controlats i calibrats segons el nostre pla de calibratge. Alguns dels nostres instruments de mesura són:

Màquina de mesura video 3D TESA VISIO 300 GL CNC

Màquina de mesura per coordenadas CRYSA APEX C

Micrómetros interiors i exteriors

Calibres tampó P / NP cilíndrics i roscats

Galgues

Rugosímetres

Relotges comparadors